Koppeling Finance Applicaties

Hoe zorg je ervoor dat klanten via jouw webshop kunnen betalen? Hoe zorg ervoor je dat deze betalingen automatisch verwerkt worden in jouw boekhouding? Elke webshop heeft een betaalsysteem nodig. Als dit ook nog gekoppeld is met je boekhouding, scheelt dat enorm veel tijd en geld. Heb jij zelf geen idee waar je moet beginnen? Laat ons helpen met het instellen van finance applicaties in jouw webshop en het automatiseren van de boekhouding met deze systemen

  • Automatiseren
  • Finance strategie
  • Finance analyse

Finance Applicatieplan aanvragen

Wij zorgen voor een instapklaar finance applicatieplan dat perfect aansluit bij jouw webshop. Bij het schrijven van het finance applicatieplan houden wij uiteraard rekening met jouw wensen en het beschikbare budget. Je kunt zelf beslissen of je het plan zelf wilt uitvoeren of het aan ons wilt uitbesteden.

Automatiseren

Voor het automatiseren van je volledige financiële transacties betekent dat (bijna) elke transactie automatisch verwerkt wordt in je boekhouding. Dit scheelt enorm veel tijd en geld, waardoor je zowel bij ons goedkoper uit bent en je sneller een financieel overzicht krijgt. Om dit voor elkaar te krijgen gebruiken wij de juiste strategie en analyseren we of dit vloeiend en correct verloopt.

Finance Strategie

Bij finance strategie kun je denken aan onderwerpen als betaalsystemen, missie, visie en het verhaal achter het bedrijf. Hoe wil je betaald worden en wat maakt jouw bedrijf efficiënter? Welke krachten kunnen we inzetten en op welke zwaktes moet er gelet worden?

Finance Analyse

Wanneer alles is geautomatiseerd, kan er weleens iets fout gaan. Daarom analyseren wij elk financieel systeem die aan jouw webshop en boekhouding gekoppeld is. Zo wordt er op tijd ingegrepen, zodat jouw webshop kan blijven draaien en je boekhouding up-to-date blijft

Neem vrijblijvend contact op

Externe Analyse

De Markt. In welke markt bevindt jouw bedrijf zich? Is er sprake van seizoensgevoeligheid? En hoe groot is de markt eigenlijk? Dit zijn allemaal vragen om zo goed mogelijk de markt te leren kennen waar jouw bedrijf zich in bevindt. Zo kun je goed inschatten hoeveel vraag er is naar jouw product of dienst.

Kansen & Bedreigingen.Wie zijn jouw grootste concurrenten en hoe gaan zij te werk? Door te weten wie je directe en indirecte concurrenten zijn kun je jouw strategie aanpassen op hun acties. Daarnaast is het vaak niet nodig om het wiel opnieuw uit te vinden en kun je ook veel leren van concurrenten.

Concurrentieanalyse. Welke kansen en bedreigingen zijn er voor jouw bedrijf? Is er sprake van een economische crisis? Wordt er ineens een nieuw gebouw geplaatst voor jouw winkelpand? Het zijn factoren waar je weinig invloed op hebt, maar door de trends te analyseren kun je hierop inspelen. Wij zoeken het voor je uit.

Interne Analyse

Missie & Visie

amen onderzoeken wij welke betaalsystemen het beste bij jouw bedrijf passen. Hiervoor maken we een plan om jouw doel te behalen en om het beste uit je bedrijf te kunnen halen door middel van ce beste financiële applicaties

Sterktes & Zwaktes

Waar liggen de sterktes en zwaktes van jouw bedrijf? Door gebruik te maken van een zo efficiënt mogelijk geautomatiseerd betaalsysteem en boekhouding, houd je jouw financiële rompslomp sterk en overzichtelijk. Dit geeft rust en tijd, waardoor jij je 100% kunt focussen op jouw onderneming

Finance Analyses

Door je financiële data goed in beeld te hebben en dit te managen, weet jij waar en hoe je verder kunt groeien. Als jouw kracht zichtbaar is, geeft dit vertrouwen om verder je bedrijf te laten groeien.

Wil jij onze gratis inhaakkalender? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en download 'm gratis.

Finance Strategie

inance is een heel breed begrip en het kan lastig zijn om een juist financeplan te schrijven voor belastingvoordelen en investeringen. De perfecte strategie is voor elk bedrijf verschillend. De strategie voor een BV zal niet hetzelfde effect hebben als voor een VOF of eenmanszaak.

80

TEVREDEN KLANTEN

100

TEVREDENHEID- GARANTIE

Doelstellingen

Goals

Strategie

Financiële applicaties

Efficiëntie

Automatisering

Groei

Investeren en belastingvoordelen

Budget

Groot & Klein

Wat Klanten Over
Ons Zeggen

Je hoeft ons natuurlijk niet te geloven. Geloof onze Klanten! Lees hier de ervaringen van de mensen die jou voor zijn gegaan